Storitve

GARANCIJA KVALITETE

Striženje

Striženje las s sodobnimi tehnikami postavi lase v oblikovano formo, ki se uskladi z vašim stilom in obliko obraza. Prepustite se razvajanju in posebnemu doživetju  Mič Styling striženja.

Barvanje las

Z uporabo inovativnih tehnik, s kvalitetnejšimi, naravnimi sestavinami barv, bo naša ekipa barvnih strokovnjakov v tesnem sodelovanju z vami
ustvarila popolno barvo za vas.

Spenjanje las

Kar je za kiparja oblikovanje skulpture, je za frizerja oblikovanje pričeske in spenjanje las. Priznani in izkušeni umetniki, stilisti, vam bodo svetovali, oblikovali in uredili pričesko za različne priložnosti in dogodke.

Trajno kodranje

Pri trajnem kodranju las izberemo tehniko navijanja glede na želeno obliko kodrov in dolžino las, pri čemer upoštevamo strukturo in kakovost vaših las. S tehniko navijanja pridemo do želenega rezultata, bolj polnih in bujnih las.

Podaljševanje las

Sanjate o dolgih laseh? Želite postati zapeljiva dolgolaska?
Podaljševanje las v Mič Styling-u izvajajo za to izobraženi frizerji. Poudarek je na kvaliteti podaljškov in dovršeni tehniki ugradnje za naraven videz.

Urejanje Brade & Brkov

Brki in brada so kot moški make up. Lahko jih nosite iz različnih razlogov. Na primer iz estetskega, saj z njimi prikrijete drobne napakice na bradi, ustnicah in licih. Lahko pa jih nosite preprosto zato, da malo odstopate od okolice.

Naročite se še danes!

Naroči se

 Že 20 let postavljamo trende!

MIč Styling že več kot 20 let postavlja smernice trendom v Sloveniji in tujini. Mič Styling Art Tim je skupina kreativnih posameznikov, ki ustvarjajo veliko vizijo. Njihov cilj je dvigniti standarde in premikati meje vsakdanjega in običajnega.

0
Modnih dogodkov
0
Srečnih in zadovoljnih strank
0
Snemanj

Vizija kvalitete

Naše delo je posvečeno strankam. Od trenutka, ko vstopite skozi vrata, postane naše poslanstvo, da vas iz salona pospremimo srečne, zadovoljne in da se boste veselili ponovnega obiska.

Svetovanje

Najbolj pomembno je razumeti strankine želje, strokovno oceniti pričakovanja in jih realno predstaviti stranki. Pri nas dobite strokovni nasvet, ki postavlja zdravje vaših las na prvo mesto.

Strokovnost

Osebje frizerskega salona Mič Styling Poljanska se konstantno izobražuje in skrbi, da so zmeraj v trendu. Stranka lahko pričakuje veliko dobrih in koristnih nasvetov.

Produkti

Paul Mitchell produkti so vrhunska kozmetika za lase, obraz in telo. Naravne sestavine in skrbno izbrane mešanice dajejo vašim lasem sijaj, zdrav videz in moč.

Izkušnja

Izkušnja v frizerskih salonih Mič Sytling je nekaj posebnega. Stranka se počuti odlično, spoštovano in lepo urejeno. Malenkosti naredijo izkušnjo popolno in nepozabno.

Mi uresničujemo vaše sanje!

PREDANOSTJO, LJUBEZNIJO IN VISOKIM STANDARDOM

REZERVIRAJTE TERMIN