Mič Styling
vizija in poslanstvo.

Je nastalo na osnovi filozofije, da je potrebno premagovati miselne omejitve.

Vizija lepote
in ustvarjanje zgodovine.

Naša filozofija je kvalitetna storitev in nepozabna izkušnja, ki jo prejmete.

PRIJAZNOST

Zavedamo se, da je vtis in prijazen odnos najpomembnejši korak do zaupanja. S tem gradimo dolgoročen odnos z vami.

ZNANJE

Modna industrija se hitro spreminja. Trendi, materiali in produkti narekujejo, da je potrebno veliko energije usmeriti v izobraževanje za najboljše rešitve.

TRENDI

Že 20 let postavljamo trende V Sloveniji. Delo našega Art Tima je dokazalo, da se lahko merimo z najboljšimi svetovnimi frizerji.

MIČ STYLING

Mitja Sojer, ustanovitelj Mič Stylinga, je eden izmed najbolj priljubljenih Ljubljanskih frizerjev. Dokazal je, da je striženje las tudi v Sloveniji velika umetnost in resen posel. Dokaz za to je veriga uspešnih salonov Mič Styling.

Mič styling zgodovina.

Kako se je vse začelo ...

ZAČETEK

Mitja Sojer je svoj prvi salon odprl 23.1.1991, na Tržaški 116. Ekipa je bila majhna. Aska, Darja, Irena in Jelka so skupaj z Mitjo začeli delati na zgodbi, ki je čez več kot 20 let zrasla v frizerski imperij. Človek z vizijo, Mitja Sojer, je naredil pomemben korak, ko je 1994 odprl salon v centru Ljubljane na Kongresnem trgu. Nekaj let zatem je odprl tudi Akademijo, v kateri so se šolali zunanji in interni frizerji.

 

ART TEAM

S prihodom Mateja in pozneje Tomaža ter Boruta so se ustvarili pogoji za sestavo Art team-a. Aska, Darja, Matej in Borut so določili Tomaža Turka za Art team direktorja, ki je od tedaj skrbel za ustvarjalnost in koordiniral dejavnosti Mič Stylinga Art team-a. Dvakrat letno so ustvarjali kolekcije in postavljali trende ter smernice za frizerje. Dvignili so raven storitev na najvišji nivo. Vzornik jim je bil Vidal Sassoon, saj so čiste linije in geometrijske oblike vodile tudi kreativnost Art teama.

 

RAZVOJ VIZIJE

Aska je pričela novo obdobje razvoja Mič Stylinga, ko je odprla prvi franšizni salon v Kranju.  Danes je Aska lastnica franšiznega salona Mič Styling na Poljanski 13 v Ljubljani.  Poleg tega je lastnica treh salonov Simple v Zadru. Utrla je pot mnogim, ki so želeli biti del uspešne zgodbe Mič Styling.

Velika prelomnica je bilo sodelovanje z znamko Paul Mitchell. S sedmimi saloni, akademijo in več kot 50 saloni SIMPLE smo bili najboljša izbira za vodilno frizersko znamko. Kvalitetni produkti,  mednarodni nastopi, nove ideje, smernice in partner iz Amerike so predstavljali ključno vlogo za razvoj Mič Styling-a.

Mič Styling bo še naprej ustvarjal zgodovino in veseli smo, da smo del njihove zgodbe. Mitja Sojer je velik vizionar in mentor.

kontakt

Naročite se na striženje pri nas.

(01) 234 70 70

kontakt