Ustvarjanje zgodovine

VIZIJA LEPOTE

Mič Styling

hr

Mitja Sojer, ustanovitelj Mič Stylinga, je eden izmed najbolj priljubljenih ljubljanskih frizerjev, ki je v zadnjih letih dokazal, da je striženje las tudi v Sloveniji lahko velika umetnost in zelo resen posel. Dokaz za to je veriga uspešnih salonov Mič Styling in SIMPLE, 

Hairdressers are a wonderful breed. You work one-on-one with another human being and the object is to make them feel so much better and to look at themselves with a twinkle in their eye.

– VIDAL SASSOON

Mič Styling Izkušnja

hr
Mič Styling filozofija je grajena na kvalitetni storitvi in izkušnji, ki ste jo deležni v vsakem frizerskem salonu Mič Styling.

Prijaznost

Bonton

Frizerji Mič Styling-a se zavedajo, da je prvi vtis in prijazen odnos do stranke najbolj pomemben korak do gradnje zaupanja in dolgoročnega odnosa med stranko in stilistom.

Znanje

Izobraževanje

Modna industrija se zelo hitro spreminja. Novi trendi, materiali in produkti narekujejo, da je potrebno veliko časa in energije usmeriti v izobraževanje ter vedno iskati boljše rešitve za svoje stranke.

Trendi

Novosti

Mič Styling že 20 let postavlja trende V Sloveniji. Delo Mič Styling Art Tima je vedno dokazalo, da se lahko merijo z najboljšimi frizerji na svetu. Lojalne stranke so naša nagrada.

Zgodovina

hr

Začetek

Mitja Sojer je svoj prvi salon odprl 23.1.1991, na Tržaški 116. Ekipa je bila majhna. Aska, Darja, Irena in Jelka so skupaj z Mitjo Sojerjem začeli delati na nečem, kar je čez več kot 20 let zraslo v frizerski imperij. Človek z vizijo, Mitja Sojer, je naredil pomemben korak, ko je 1994 odprl salon v centru Ljubljane na Kongresnem trgu. Nekaj let zatem je odprl tudi Akademijo, v kateri so se šolali zunanji in interni frizerji.

 

Art team

S prihodom Mateja, pozneje tudi Tomaža in Boruta so se ustvarili pogoji za sestavo Art teama. Aska, Darja, Matej in Borut so določili Tomaža Turka za Art team direktorja, ki je od tedaj skrbel za ustvarjalnost in koordiniral dejavnosti  Art teama Mič Stylinga. Dvakrat letno so ustvarjali kolekcije, postali trend seterji in postavljali smernice ostalim frizerjem. Dvignili so raven storitev na najvišji nivo. Vzornik jim je bil Vidal Sassoon, saj so čiste linije in  geometrijske oblike vodile tudi kreativnost Art teama.

Razvoj vizije

Aska je pričela novo obdobje razvoja Mič Stylinga, ko je odprla prvi franšizni salon v Kranju.  Danes je Aska lastnica franšiznega salona Mič Styling na Poljanski 13 v Ljubljani.  Poleg tega je lastnica treh salonov  Simple v Zadru. Utrla je pot mnogim,  ki so želeli biti del uspešne zgodbe in del tima Mič Styling.

Naslednja prelomnica je bila sodelovanje z Paul Mitchellom.  Mič Styling je bil  s svojimi sedmimi saloni, akademijo in še več kot 50 saloni SIMPLE ter množico frizerjev in edukatorjev, najboljša izbira za svetovno znamko kot je Paul Mitchell. Kvalitetni produkti,  mednarodni nastopi, nove ideje in smernice ter ameriški partner so bili pomembni za nadaljnji razvoj Mič Stylinga.

Mič Styling še naprej ustvarja zgodovino in veseli smo, da smo del te zgodovine. Mitja Sojer je velik vizionar in mentor.

PaulMitchell

Tudi vi ste pomemben del naše zgodbe!

NAŠE STRANKE SO NAŠE BOGATSTVO.

HVALA NA ZAUPANJU

REZERVIRAJTE TERMIN