Ekipa MS Poljanska

Telentirani frizerji in stilisti

Aska Kajtazovič

ART TIM

Aska je začela delati kot frizerka, ko je bila stara 17 let, v prvem frizerskem salonu Mič Styling. Od tedaj razvija svoj talent in tako se je razvila v eno od najbolj iskanih frizerk v Sloveniji. Urejala je mnoge zvezdnike ter pustila svoj pečat na velikih projektih in dogodkih. Še vedno se izobražuje in je del Trener-Trener tima Paul Mitchell, najbolj znane frizerske blagovne znamke v Ameriki.

Aska je del Art tima Mič Styling, ki že 10 let postavlja smernice za frizerje v Sloveniji

Rok Prelesnik

STYLIST

Timu Mič styling  se je pridružil še kot mlad in talentiran frizer, željan novih znanj. Prakso je začel v frizerskem salonu Mič Styling in se takoj srečal z visokim zahtevami Mič Styling filozofije.

Danes je Rok umetniški in vsestranski frizer, z željo po napredovanju in pridobivanju izkušenj. Komunikativen in ustrežljiv strankam ponuja dober občutek in kvalitetno frizuro.

Lejla Ljubijankić

STYLIST

Lejla je mladi član ekipe Mič Styling Poljanska. Nadarjena frizerka s čutom za estetiko. Konstantno izobraževanje ji zagotavljajo visoko kvaliteto storitve.

Kaja Škerjanec

STYLIST

Timu Mič styling se je pridružila kot napredovanje iz uspešnega tima Young Mič Styling. Je kreativna, komunikativna in ustvarjalna.

Je odprtega duha in zabavna. Ima ustvarjalno domišljijo in spretne roke.

Lahko uresničimo vse vaše želje

IMAMO IDEJE, SMO INOVATIVNI & KREATIVNI

NAROČITE SE