Ekipa MS Poljanska

Telentirani frizerji in stilisti

Aska Kajtazovič

ART TIM

Aska je začela delati kot frizerka, ko je bila stara 17 let, v prvem frizerskem salonu Mič Styling. Od tedaj razvija svoj talent in tako se je razvila v eno od najbolj iskanih frizerk v Sloveniji. Urejala je mnoge zvezdnike ter pustila svoj pečat na velikih projektih in dogodkih. Še vedno se izobražuje in je del Trener-Trener tima Paul Mitchell, najbolj znane frizerske blagovne znamke v Ameriki.

Aska je del Art tima Mič Styling, ki že 10 let postavlja smernice za frizerje v Sloveniji

Janja Dolinar

STYLIST

Timu Mič styling se je pridružila željna novih znanj in razvijanju v frizerstvu. Je kreativna, komunikativna in ustvarjalna.

Je profesionalna vizažistka in maskerka, ki se ukvarja tudi z naravno nego rok in nohtov.

Rok Prelesnik

STYLIST

Timu Mič styling  se je pridružil še kot mlad in talentiran frizer, željan novih znanj. Prakso je začel v frizerskem salonu Mič Styling in se takoj srečal z visokim zahtevami Mič Styling filozofije.

Danes je Rok umetniški in vsestranski frizer, z željo po napredovanju in pridobivanju izkušenj. Komunikativen in ustrežljiv strankam ponuja dober občutek in kvalitetno frizuro.

Lejla Ljubijankić

STYLIST

Lejla je mladi član ekipe Mič Styling Poljanska. Nadarjena frizerka s čutom za estetiko. Konstantno izobraževanje ji zagotavljajo visoko kvaliteto storitve.

Lahko uresničimo vse vaše želje

IMAMO IDEJE, SMO INOVATIVNI & KREATIVNI

NAROČITE SE