Kako hormoni in bolezni vplivajo na vaše lase?

Kako hormoni in bolezni vplivajo na vaše lase?

Stres, hormonske spremembe, nosečnost, bolezni,… vse to vpliva na rast in strukturo las ter zdravje lasišča. Nekateri spremembe opazijo na koži, nekateri pa na laseh.

hairloss-estrogenPrvi pokazatelji na laseh so tanjšanje,izpadanje,cepljenje konic, vpliva pa tudi na absorbiranje barve ter ostale kemične storitve. Za keratinsko nego, ki vam povrne vlago ter naredi lase zopet močne predlagamo Ekskluzivno linijo Awapuhi. Glede na resnost težave je tudi odvisno trajanje zdravljenja. Če želite vzdrževati zdrav videz vaših las je uporaba kvalitetnih produktov zelo pomembna.

Lase je v času slabega počutja tudi težko oblikovati ter jih mehansko obdelati. Opazi se tudi dehidracija las. Na lasišču lahko opazimo sledi prhljaja, ki ga sčistimo z nežnimi čistilnimi šamponi ter negujemo z hranljivimi oblogami.

Za težave z prhljajem in izgubo vlage vam priporočamo produkte Paul Mitchell iz linije Tea Tree Lavender Mint, ki pomirja in nežno očisti lasišče ter povrne vlago.

Lase ki kažejo znake reakcije na zdravila je potrebno dodatno negovati z maskami, pri hujših poškodbah las in lasišča pa svetujemo tretmaje z ampulami po posvetu z zdravnikom.

 

sidebyside2-Paul Mitchell Super strong ampule (ki vam okrepijo lase ter preprečujejo izpadanje las),

-Awapuhi Wild Ginger ampule (obnovi in zapre poškodovan las, izboljša sijaj in zmanjšuje lomljenje las)

-Tea tree ampule (pomagajo pri zelo poškodovanih laseh, saj jim povrnejo vlago izboljšajo elastičnost in moč ter pomirijo lasišče.)

 

 

Plaukų-slinkimasV nosečnosti so lasje lahko zelo močni in lepi pri nekaterih pa se pokažejo nezaželeno mastenje in tanjšanje las. Zato vam priporočamo da v obdobju nosečnosti in po njej uporabljate nežne blage šampone ( Paul Mitchell Shampoo One ter Baby Don’t Cry Shampoo) ki vam bodo pomirili lasišče ter povrnili izgubljeno vlago in sijaj.

Za več informacij smo nam na voljo.

Pokličite nas na tel: 01 234 7070

Lepo vabljeni na brezplačno svetovanje v frizerski salon Mič Styling Poljanska na Poljanski cesti 13 v Ljubljani.

Tim Mič Styling Poljanska

Leave A Comment