FASHION WEEK JESEN-ZIMA 2012

FASHION WEEK JESEN-ZIMA 2012

Slovenski modni oblikovalci letos ne bodo podlegli zimi in njeni sivini. V mrzlo obdobje leta so namreč vnesli mavrico barv, ki nas bodo grele in nam lepšale sive dneve.

V prvem sklopu modnih revij smo sinoči videli kreacije štirih dam in enega gospodiča. Urša Drofenik in Maja Štamol ostajata zvesti svojemu slogu, Vladimira Kralj rožice vidi tudi pozimi, prav tako Miro Mišljen, ki je v svojo kolekcijo vnesel še barvite pletenine. Zima ostaja zima le pri Simoni Lampe, pri kateri se črna igra s sivo, siva z belo in bela s krznom.

Drugi del večera je manekenke na modno brv najprej poslal Matevž Faganel, ki je moči združil s krznarstvom Eber. Faganel se je tudi tokrat držal svojega načela, da so obleke narejene za to, da se nosijo. Tako kot Miro se je tudi Matevž znašel v družbi samih dam, saj so njegovim stvaritvam sledile kreacije Sanje Grcić, Nicole de Main,Aleksandre Brlan in Maje Ferme. Slednja je presenetila z malo bolj divjimi kosi, kot smo jih vajeni, manekenke pa so se v njenih kreacijah sprehodile ob zvokih pesmi Personal Jesus in socialnih sporočilih. “To je še vedno Maja Ferme, še vedno je prisotna ženstvenost, ampak veliko močneje. To je kolekcija, ki jo v resničnem življenju nosijo ženske iz mesa in krvi, ki prihajajo v moj salon,”  je novo kolekcijo komentirala Maja.

Kako zimo vidijo naši oblikovalci, si oglejte v zgornji galeriji.

#gallery-6 {
margin: auto;
}
#gallery-6 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-6 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-6 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

 Vir www.24ur.com

Leave A Comment